Солод житній ферментований Чойс Choice - Добра Їжа, у стіках 10 шт/10 г

- В наявності
132 ₴
- +380 (97) 333-63-15
- +380 (93) 712-32-12
СОЛОД ЖИТНІЙ ФЕРМЕНТОВАНИЙ Є ДЖЕРЕЛОМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН!
Під час складних технологічних процесів житні зерна проходять ферментативний гідроліз, внаслідок цього наявні корисні складові набагато простіше засвоюються організмом людини. Таким чином зростає біологічна активність цього продукту.
ЯКУ ЗАГАЛЬНУ ДІЮ ЧИНИТЬ НА ОРГАНІЗМ?
- Сприяє зміцненню захисних сил;
- Додає енергії та бадьорості;
- Нормалізує Ph;
- Поліпшує роботу мозку;
- Збільшує фізичну витривалість;
- Сприяє покращенню самопочуття.
ЯКУ ДІЮ ЧИНИТЬ НА ОРГАНИ ТРАВЛЕННЯ?
- Покращує роботу шлунка та кишківника;
- Нормалізує процеси у шлунково – кишковому тракті;
- Запобігає розвиткові дисбактеріозу;
- Впливає як пребіотик на органи травлення.
ЯКИЙ ВПЛИВ НА ОБМІННІ ПРОЦЕСИ?
- Відновлює функції обміну;
- Додає поживні речовини;
- Сприяє виведенню шкідливих речовин (токсинів, шлаків тощо).
ЯК ВПЛИВАЄ НА ДІАБЕТ/ОЖИРІННЯ?
- Нормалізує рівень цукру;
- Регулює вагу при ожирінні.
РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ПРИЙМАТИ УСІМ, ХТО ПРАГНЕ БУТИ ЗДОРОВИМ ТА АКТИВНИМ!
Склад ферментованих пророщених зерен жита є вразливою скарбницею поживних елементів:
Вітаміни: В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, РР, К, е.
Мінерали: калій, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, цинк, фтор, кремній, сірка, ванадій, хром, мідь, селен, молібден.
Також зерна жита насичені важливими амінокислотами, що сприяють зміцненню організму:
Лізин, гістидин, аргінін, треонін, серин, глутамінова кислота, пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин, фенілаланін.
Також солод житній ферментований слід приймати:
- Дітям від трьох років;
- Вагітним;
- Жінкам, що годують груддю;
- Людям після 50 років;
- Усім, хто займається будь – яким видом спорту;
- Усім, хто мешкає в забруднених регіонах.
Продукт повністю натурального походження! Може бути використаний для приготування квасу, будь-якої випічки, а також як косметичний засіб у вигляді масок.
ЯК ПРИЙМАТИ?
По 1 стику один раз на добу. Можна додати до будь-якого напою: молока, соку, води тощо.
Можна розводити з водою, кефіром, йогуртом, соком, ряжанкою – залежно від особистих уподобань.
В цілому, енергетична цінність ферментованих пророщених зерен жита становить 326 ккал на 100 г, а харчова цінність містить 11,3 г білків, 1,5 г жирів та 83,1 г вуглеводів на 100 г продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Добра Їжа |
Країна виробник | Україна |
Тип | Суперфуди |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 100 г |
Склад | солод ржаной |
- Ціна: 132 ₴